IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Burçların Sevgili Profilleri


KOÇ: Hızlı yaşayıp, çabuk tüketmeyi seven Koç olarak, kalbinin huyunu bilir, onu her daim zinde tutacak, günlerini heyecanla doldurup oradan oraya savuracak yenilikçi bir sevgili istersin! Kendine güvenin tam, itimadın tavandır! Haliyle yanına da özgüveni sarsılmaz birini layık görürsün! Gözü karalığından ve cesaretinden sual olunmaz, güçlerini birleştireceğin, cesur yüreğine vurulacağın, bir sevgili senin için tadından yenmez!

BOĞA: Boğa olarak aşkı destansı yaşar, herkese kapalı güvencelerini bir sevgiliye açarsın. Sonsuza dek yamacında öylece dursa, bir sevsen, iki okşasan daha ne istersin! Tabi ki dürüstlük! Gözünü kapatıp, sırtını dayamak ve sözüne sonsuz güvenmek istersin. Madem sevdiğine tüm kaynaklarını seferber ediyorsun, ilk uzlaşmazlıkta alıp çantasını gitmiyor, sabrediyor, pamuklara sarıp, şefkatlere beziyorsan karşılığında bir küçücük vefa istemek senin de hakkın. Sevgilinin duygusuyla eşitliği tutturamasa da denk olsun istersin!

İKİZLER: İkizler olarak, tatlı dilli, güler yüzlü, ceylan gözlüsünü beklersin. Eli sıkı, dili sivri olmasın, zekâsı hayranlığını alsın daha da yerine koymasın, kalbi hep sende kalsın istersin. Duygusal birliktelikten önce zihinsel uyum ararsın. Sohbetlerine doyum olmasın istersin. Bir de kendini geliştirmiş, boş zamanlarında kültürlenmiş hem çok okumuş hem çok gezmiş olmasını dilersin. Kara kaşa, güzel göze değil, zihni pür, aklı selime vurulur, özgürlüğüne sıkı sıkı tutunursun.

YENGEÇ: Gözlerinin derinlerinde kaybolmak, şefkatinin sıcağında mayışmak istersin. Romantik bir aşk hikayesinin başrolü olmak, sevilmek, okşanmak, hiç bırakmayacakmış gibi bağlanmak istersin. Yengeç olarak, derdine ortak, köklerine eşlik, en önemlisi ait olmayı arzularsın. Sobası tüten, tatlı, küçük bir ev, bahçesinde salıncak kurulu bir hayat, yanı başında canın sevdiceğin, kucağında minik meyveleri bebeğin olsun istersin. Gelecek mutlu günler için de bugünden gelişkin empati, yüksek sağduyu ve anlayış bekliyorsun.

ASLAN: Önce bir yanıma yakışsın, fotoğrafımız beğeni rekoru kırsın, bakımlı, kaliteli, kendinden yıldızlı olsun istersin. İsminden önce karizması duyulsun, adı yedi düvelin dilinde dursun, fan sayfası rekorlar kırsın, tüm gözer ona dönük olsun, herkesin hayran olduğunu kendi yaşamında baş köşeye oturtmak istersin. Bir yandan da magazin dergisinden fırlamış, kibrini fularına dolamış, burnunu yükseklere bantlamış biri değil, samimi ve içten olsun istersin.

BAŞAK: Çıkıp kürsülere en çok ben bilirim, hepsini ben yaptım, tek rakibim kendimim deyip tribünlere oynayanlar, kamera görünce şekli değişenler uzak olsun, zirvede duran sevgilin mütevazi olsun istersin. Emek vermenin, uğraşının ne demek olduğunu bilsin! Hazır peşinde koşup, baba parasından gayrısını tatmamış olmasın! Bir de detayları yakalasın, dikkatinden sinek uçurmasın, zekasıyla kendine hayran bıraksın istersin. Gönlün yüksek irtifadan uzak duranını sever!

TERAZİ: Duruşunda zarafet, bakışında asalet olsun, yürümesin süzülsün, güzelliği şanı olsun istersin! Bakan göz varsın kalsın, mavi boncuklar ne güne duruyor der, en alımlısını, en çalımlısını seversin. Dünyadaki dengesizliğinin farkında olsun, oyunu eşitlikten yana kullansın! En vazgeçilmez, parayla ölçülmez, değer biçilmez duygusu ise adalet olsun istersin!

AKREP: Önce bir içini gıcıklasın, yüreğini hoplatsın, bakışıyla baştan çıkarsın, karanlığıyla ateşe davet etsin, merakını cezbedip geceleri şölene çevirsin, kısacası seksi olsun istersin! Senin için sevmeye, sevişmeye itiraz yoktur ancak tutkusu bol, arzusu çok olursa, tadı bir başka olur! Her şeyden önemlisi sevgisine sadık kalsın, sadakatine zeval gelmesin, şüphe çekecek herhangi bir gizemden uzak dursun istersin!

YAY: Enerji, enerji, enerji! Yoksa Yay alır başını gider, sevgili tozunda kaybolur, nefesi kesilir harap olur! Tembellik yapayım, yan gelip yatayım, oturduğum yerden mümkünse kalkmayayım uyuşukları doğru eve, Yay koşar en yakın eğlence yerine! Yay kendisiyle birlikte eğlenceye doysun, nerede akşam olursa orada sabah etsin ister! Bir de kötülüğün türlüsünden uzakta, niyeti iyi olanın yanında huzur bulmak ister!

OĞLAK: Yakası beyaz, kariyerinin zirvesinde olsun, ciddi dursun, yaşı biraz geçkince, ruhu da olgun olsun istersin! Sektörde yeni yetmeler, kanı kaynayan genç nesiller, her gece bir barda gezen hovarda gönüller keyfine baksın, asaleti son model takımından, şık saatinden, kartvizitinin kalitesinden okunan beyefendi beri gelsin istersin! Üstüne bir de doğallıktan yana olursa başka ne dilersin!

KOVA: Eli kalem tutan, zekası keskin olan, teknolojiden de “Aç – kapat düzelir!” düzeyinin üstünde anlayan bir sevgili istersin! Genel kültürü yüksek, entelektüel kimliği doygun olsun, yürüyen ansiklopedi gibi sürekli teknik bilgi vermesin, azıcık da şakalar komiklikler yapsın, espri anlayışı, mizah yeteneği güçlü olsun istersin! Otorite karşısında, yanı başında sağlam dursun, vicdanı hür, sevdası hürriyet olsun istiyorsun!

BALIK: Duygularının iklim geçişine, aklının gelgitine hoşgörülü olsun, tez sıkılıp, çabuk vazgeçeceğine, biraz da ayak direyeninden olsun dersin! Gözleri çabuk dolsun, merhameti bol olsun yeri gelince yüreği kaya gibi sağlam, zalime buz gibi katı olsun! Hayalime ortak, romantizm rüzgarıma esinti olsun, bir gün yoluma güller sersin, bir gün şair olup şiirler yazsın istersin.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık