IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Ben İlişki İnsanı Değilim Diyen 4 Burç


KOÇ: Koç insanı için bir ilişkinin en iyi tarafı çoğunlukla kovalamacanın, iki tarafın birbirini tanımaya başladığı zamanlar. Yani ne yazık ki o göz açıp kapayıncaya kadar geçen dönem. Biriyle bir ömür geçirmekten ziyade yeni birini tanımanın zevkini deneyimlemeyi tercih eden Koçların bu özellikleriyle Zodyak aleminin gözde bekarları listesine adını yazdırması çok daha şaşırtıcı olmuyor. Tutku gezegeni olan Mars tarafından yönetilen bu burcun insanları romantizme de eğilimli ama ne yazık ki o ilk heyecanlar geçene kadar.

İKİZLER: İkizler için hayatın anlamı değişim, değişim ve değişim olabilir. Onları hayata bağlayan şey yeni kişiler ve taze olaylardır. Bu da kısa vadeli ilişkilerinde kesinlikle hayati rol oynayan en önemli özelliklerinden biri. Her zaman yeni deneyimler yaşamaya açık olan bu burcun insanları dışarı çıkmaktan ve insan içine karışmaktan aşırı derecede hoşlanır. Sosyal kelebeklik konusunda ödüllü olan bu burcumuz söz konusu flört etmek olunca korkmaz ama iş ciddi bir ilişkiye yelken açmaya gelince kendisini bir süre ortalıklarda görmemeniz mümkün. Bizden söylemesi. Eğer bu ışıltılı hayatı bırakıp, durulmaya niyetleri olmadığı sürece o ilişki de ne yazık ki değil senesini, ayını bile deviremez.

YAY: Eğer özgürlük ve maceracı ruhu temsil etmek için bir burç seçilseydi bu kesinlikle Yay burcu olurdu. Keşifçi bir doğaya sahip bu kişiler hayatlarının büyük kısmını seyahat etmekle ve yeni deneyimler kazanmakla geçirmek isterler. Uzun süreli ilişkiler bünyelerinde daralma etkisi yaratarak kendilerini sıkışmış ve huzursuz hissetmelerine neden olur. Bağımsızlıklarını kaybetmekten korktukları için de ilişkiden kaçma eğilimi gösterirler. Eğlenmeye ve hayatı gelişine yaşamayı severler. Kendisiyle dünyanın öbür ucuna gelmekten korkmayacak birini bulamadıkları sürece bağlanmayacak, o ilişkiden başka bir ilişkiye yelken açacaktır.

KOVA: Özgür ruhlu ve oldukça sosyal arkadaşımız Kova öyle kolayca durulup çoluğa çocuğa karışacak tiplerden değildir. Kendisini aşk kelebeğinden ziyade genellikle geniş arkadaş grubunun içinde görmeye alışığızdır. Ciddi bir ilişkinin süreci zorlaştırmasını istemedikleri, kendilerini meşgul tutacak daha büyük hedefleri vardır hep. Uzun süreli bir ilişkiyi sürdürmek yerine daha çok bu dünyada fark yaratacak şeyler yapmak isterler. Açık fikirlidir ve diğer insanlarla bir şeyler yaşamayı, paylaşmayı çok sever. Tabi ki beraber oldukları kişi kendisi olma özgürlüğünü kısıtlamadığı sürece, diğer türlü kendisine elveda demesi işten bile olmayacaktır
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık