IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 12.Aralık.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Beşiktaş'a "Güneş" yeniden doğacak! Deneyimli hoca, İstanbul'a geliyor




Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın sonrası yeni teknik direktör arayışı son sürat devam ediyor. Listenin başında yer alan Okan Buruk, siyah-beyazlılarla bir görüşme yapmadığını söylerken Şenol Güneş'in ise bir teklif yapılması halinde imzayı atmaya sıcak bakacağı öğrenildi. Öte yandan Güneş'in pazartesi ya da salı günü İstanbul'a gelecek.Sergen Yalçın dönemini kapatan Beşiktaş'ta yeni teknik direktörün kısa bir zaman zarfı içinde netlik kazanması bekleniyor. Yabancı hocalarla yapılan görüşmelerde olumlu geri dönüş alamayan yönetim rotasını yerli hocalara çevirdi.

ADAYLAR ARASINDA 3 YERLİ HOCA VAR
A Spor'un haberine göre; Beşiktaş'ta Okan Buruk, Rıza Çalımbay ve Şenol Güneş yerli adaylar arasında bulunuyor. Siyah beyazlılarda şu anda yerli hoca 1 adım önde görünüyor. Fenerbahçe derbisine yeni hocayı yetiştirmek isteyen Beşiktaş yönetimi son kararını kısa süre içerisinde verecek.

BEŞİKTAŞ'IN OKAN BURUK'A İLGİSİ VAR
Konu hakkında görüşleri sorulan Okan Buruk, Beşiktaş'la herhangi bir görüşme yapmadığını söyledi. Rahatsızlığını atlatan Okan Buruk futbola geri dönüş yapmak isterken, siyah beyazlıların da Okan Buruk'a karşı bir ilgisinin olduğu bildirildi.

ŞENOL GÜNEŞ İSTANBUL'A GELECEK
Trabzon'da bulunan Şenol Güneş'in ise bir teklif yapılması durumunda teklife sıcak bakabileceği vurgulandı. Öte yandan Şenol Güneş'in pazartesi ya da salı günü İstanbul'a geleceği aktarıldı.

RIZA ÇALIMBAY'A HENÜZ TEKLİF YAPILMADI
Rıza Çalımbay'a bir teklifin yapılmadığı, Ahmet Nur Çebi'nin istemesi durumunda Çalımbay'ın yeşil ışık yakabileceği kaydedildi.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık