IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Mart.2020   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Darüşşafaka Tekfen 79-88 Galatasaray Doğa Sigorta


Maça iyi başlayan Galatasaray, ilk 2 dakikayı 5-0 önde geçti.




Maça iyi başlayan Galatasaray, ilk 2 dakikayı 5-0 önde geçti. Berk Demir, Doğuş Özemiroğlu ve Lamb ile skor üreten ev sahibi ekip, oyuna denge getirdi.


Müsabakanın 5. dakikası 8-8'lik eşitlikle geride kaldı. Karşılıklı sayılarla devam eden ilk çeyrek, 19-19 beraberlikle tamamlandı.

İkinci periyoda iyi giren Darüşşafaka Tekfen; Colson, Jones ve Mahir Ağva'nın basketleriyle 15. dakikada 27-22'lik skorla üstünlük kurdu. Harrison ve Webster ile skor üreten sarı-kırmızılı ekip, 16. dakikada 27-27 beraberliği sağladı. Konuk takım Harrison ve Roberson'un 3 sayı çizgisinin gerisinden bulduğu isabetlerle 18. dakikada 33-31 öne geçti. Colson ile serbest atış çizgisinden, Lamb ile de dışarıdan skor üreten Darüşşafaka Tekfen, ilk yarının son dakikasına 36-35 önde girdi. Son dakikada Harrison ile 3 sayılık basket bulan Galatasaray Doğa Sigorta, devre arasına 38-36 üstün gitti.


Müsabakanın ikinci devresine Lamb ve Hamilton'un basketleriyle giren Darüşşafaka Tekfen, 23. dakikada 44-39 üstünlük kurdu. Poythress ve Ege Arar'ın basketleriyle yeniden öne geçen sarı-kırmızılı takım, 25. dakikayı 47-44 üstünlükle geride bıraktı. Düşük tempoda ilerleyen mücadelenin 29. dakikasında yeşil-siyahlı takım 52-52 beraberliği yakaladı. Çeyrek de 54-54 sona erdi.


Darüşşafaka Tekfen, son çeyreğin ilk dakikasında Sinan Güler'in 3 sayılık basketiyle 57-54 öne geçti. Roberson, Harrison, Webster, Auguste ile Poythress'in elinden hızlı hücumlardan ve pota altından skor üreten Galatasaray Doğa Sigorta, 36. dakikada 13 sayıyla maçtaki en yüksek farkı yakaladı: 62-75.

Kalan bölümde oyunun temposu artarken üstünlüğünü koruyan Galatasaray, mücadeleyi 88-79 kazandı.

Sarı-kırmızılılarda Harrison 21 sayı ve 7 ribaunt, Roberson 20 sayı ve 7 asist, Auguste ise 15 sayı ve 10 ribauntla galibiyette önemli rol aldı. Yeşil-siyahlılarda ise 23 sayı, 12 ribauntla maçın en skoreri olan Hamilton ile 15 sayı üretip 8 de ribaunt alan Colson'un performansı mağlubiyeti önleyemedi.

İki sayılık atışlarda ve serbest atış çizgisinde iki takım adına birbirine yakın istatistikler ortaya çıkarken Galatasaray Doğa Sigorta'nın 3 sayı çizgisinin gerisinden attığı 24 şutun 10'unda isabet sağlaması sonucu belirledi. Darüşşafaka Tekfen, bu alanda 25'te 6'da kaldı.


Bu sonuçla sarı-kırmızılı takım ligdeki 16. galibiyetini aldı. Darüşşafaka Tekfen ise 10. kez mağlup oldu.


Kaynak: Hürriyet
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık