IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 30.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
71 yaşındaki erkek sunucu, kadın futbolcunun kalçalarına zum yapılan videoyu paylaşınca ortalık karıştı


Aston Villa'nın yıldız futbolcusu Douglas Luiz, kendisi gibi futbolcu olan kız arkadaşı Alisha Lehmann'ın kalçalarına zum yapılmış bir gol sevinci videosunu 2.2 milyon takipçili hesabından paylaşan 71 yaşındaki televizyon sunucusu Milton Neves'e tepki gösterdi. Ünlü sunucuya sert ifadelerle yüklenen Luiz, "Hem yaşlısın hem de yıllardır futbolun içindesin ve kadın futboluna, özellikle de futbolcunun kendisine saygısızlık yapılan bir videoyu paylaşıyorsun. Saygı nedir öğrenememişsin" dedi.
Brezilya'da bir televizyon kanalında sunuculuk yapan 71 yaşındaki Milton Neves'in ünlü kadın futbolcu Alisha Lehmann'ın gol sevinci videosunu paylaşmasına tepki yağdı. Neves'e en sert reaksiyon ise Lehmann'ın sevgilisi Aston Villa'da top koşturan Douglas Luiz'den geldi.
SUNUCUDAN OLAY PAYLAŞIM

Milton Neves, sosyal medya hesabından Aston Villa Kadın Futbol Takımı'nın yıldız futbolcusu Alisha Lehmann'ın gol sevincinde zıplayıp arkasını döndüğü anlarda kalçalarına zum yapılan bir videoyu paylaştı. Neves ayrıca paylaşımına "İzle ve gör" notunu düştü.







"SAYGI NEDİR ÖĞRENEMEMİŞSİN"

71 yaşındaki televizyon sunucusuna en sert tepkiyi ise sevgilisi Aston Villa'nın yıldız futbolcusu Douglas Luiz gösterdi. Luiz, Neves'in paylaşımını alıntılayarak "Hem yaşlısın hem de yıllardır futbolun içindesin. Kadın futboluna, özellikle de futbolcunun kendisine saygısızlık yapılmış bir videoyu paylaşıyorsun. O benim kız arkadaşım. Saygı nedir öğrenememişsin, bu saçmalık." dedi. Luiz'in bu tepkisi sonrası Neves, paylaşımını sildi.

Alisha Lehmann
Alisha Lehmann
Douglas Luiz-Alisha Lehmann
Haberler.com - Spor
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık