IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 01.Eylül.2019   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
İtalya'da haftanın maçı Juventus 4 Napoli 3


Juventus, gol düellosu şeklinde geçen maçta Napoli'yi son dakikada bulduğu golle 4-3 devirdi.





Juventus Allianz Stadı'nda oynanan müsabakaya, ev sahibi takım hızlı başladı. Siyah-beyazlılar, henüz 15. dakikada de Sciglio'nun yerine oyuna giren Danilo'nun attığı golle 16. dakikada 1-0 öne geçti. Bu golden üç dakika sonra Juventus'ta Arjantinli golcü Gonzalo Higuain, eski takımının ağlarını sarsarak farkı 2'ye çıkardı. İlk yarı, bu skorla Juventus'un üstünlüğüyle sona erdi.

MAÇ 3-0'DAN 3-3'E GELDİ
Mücadelenin ikinci yarısı ise karşılıklı gol düellosu şeklinde geçti. Juventus, 62. dakikada Portekizli yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo ile skoru 3-0'a getirdi. Bu gole Napoli, 66.dakikada Kostas Manolas'ın kafa golüyle karşılık verdi ve fark yeniden ikiye düştü: 3-1. Konuk Napoli, bu golden iki dakika sonra yeni transferi Meksikalı Hirving Lozano ile farkı bire indirdi: 3-2. 81. dakikada Napoli, Giovanni Di Lorenzo ile beraberlik golünü buldu ve 3-0'lık yenilgiden durumu 3-3'e getirdi.

NAPOLİ İLK YENİLGİSİNİ ALDI
Karşılaşmanın son anlarında, 90+2. dakikada Juventus'un kullandığı serbest vuruşta Kalidou Koulibaly, topu kendi kalesine gönderdi ve Juventus yeniden 4-3 öne geçti. Juventus, bu golle rakibini 4-3 yenerek, 3 puanı alan taraf oldu. Napoli ise bu sezonki ilk yenilgisini almış oldu.

ELJİF 74'TE OYUNA DAHİL OLDU
Napoli'nin sezon başında Fenerbahçe'den transfer ettiği Makedon oyuncu Eljif Elmas da 74. dakikada oyuna Allan'ın yerine dahil oldu. Elmas, Juventus'un son golünden önceki faul yapan isim oldu. Zatürre olan Juventus Teknik Direktörü Maurizio Sarri, bu maçta da takımını yalnız bıraktı.


Kaynak: AA
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık