IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumda.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Fenerbahçe'ye geleceği söylentisi ortalığı ayağa kaldıran Ronaldo kariyeriyle ilgili kararı verdi (https://www.ircforumda.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/36787-fenerbahceye-gelecegi-soylentisi-ortaligi-ayaga-kaldiran-ronaldo-kariyeriyle-ilgili-karari-verdi.html)

BBQ SAUCE 22.Eylül.2022 05:05

Fenerbahçe'ye geleceği söylentisi ortalığı ayağa kaldıran Ronaldo kariyeriyle ilgili kararı verdi
 
Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddiası büyük yankı uyandıran dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, kariyeri hakkındaki kararı verdi. 37 yaşındaki Ronaldo, 2024 yılına kadar Avrupa'nın dev kulüplerinde oynamaya devam edecek.

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun Manchester United kulübünde mutsuz olduğu ve geçtiğimiz aylarda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Ronaldo'nun transferi için devreye girdiği iddiası Türkiye'de günlerce konuşuldu. Hatta sarı lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus'un da Ronaldo'yu ikna ettiği ileri sürüldü.












FENERBAHÇE YALANLADI

Binlerce tweet atılan konu, bizzat Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tarafından yalanlandı. Ali Koç, "Maliyetlerden haberleri yok galiba" diyerek Fenerbahçe'nin Ronaldo ile ilgilenmediğini dile getirdi.
RONALDO CEPHESİNDE KARAR NET

Kulübü ile sorunlar yaşadığı iddia edilen Ronaldo cephesinde ise önemli bir konuda net karar alındı. 37 yaşındaki futbolcu, kariyerini noktalayacağı yönündeki iddiaları reddederek, 2024 yılına kadar Avrupa'nın dev kulüplerinde futbol oynama kararı aldı.





http://www.ircforumda.net/resimuploa.../fenerbbvb.jpg


haberler.com


Forum Saati: 19:45. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.