IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumda.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Süper Lig'den düştüler, Avrupa'ya gidiyorlar! Halil Akbunar ve İrfan Can Eğribayat'a Westerlo talip oldu (https://www.ircforumda.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/27081-super-ligden-dustuler-avrupaya-gidiyorlar-halil-akbunar-ve-irfan-can-egribayata-westerlo-talip-oldu.html)

BBQ SAUCE 28.Haziran.2022 19:37

Süper Lig'den düştüler, Avrupa'ya gidiyorlar! Halil Akbunar ve İrfan Can Eğribayat'a Westerlo talip oldu
 
Süper Lig'de küme düşen Göztepe'de İrfan Can Eğribayat ve Halil Akbunar'a Avrupa'dan talip çıktı. İki futbolcu için Belçika Ligi ekibi Westerlo'nun devreye girdiği belirtildi.


Belçika Ligi ekibi Westerlo, Süper Lig'e veda eden Halil Akbunar ile İrfan Can Eğribayat'ı kadrosuna katmak için harekete geçti.
HALİL AKBUNAR'IN DEĞERİ 3.5 MİLYON EURO

TRT Spor'da yer alan habere göre, Transferde adı sıkça Trabzonspor ile anılan Halil Akbunar'a Westerlo ilgi gösteriyor. Halil Akbunar, Göztepe formasıyla toplam 310 maça çıktı. 28 yaşındaki kanat oyuncusu, bu maçlarda 49 gol kaydetti, 52 de asist yaptı. Halil'e 3.5 milyon euro değer biçiliyor.



BELÇİKA LİGİ EKİBİ İRFAN CAN EĞRİBAYAT'I DA İSTİYOR

Belçika ekibinin bir diğer hedefi ise kaleci İrfan Can Eğribayat. Yine bordo-mavili takıma transfer olacağı konuşulan ve Göztepe'de kalmak istemeyen 23 yaşındaki eldiven de Westerlo'nun radarında. İrfan Can, Göztepe kalesini 67 maçta korumuştu. Genç kalecinin Transfermark verilerine göre değeri 2 milyon euro civarında.


https://i.hbrcdn.com/manset/2022/06/...44877_47_k.jpg

Haberler.com - Spor


Forum Saati: 07:28. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.