IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22.Mayıs.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Premier Lig'de tarihi son! 2 farklı geriye düşen Manchester City, 5 dakikada 3 gol atıp şampiyon oldu




Premier Lig'de sezonun son haftasında Manchester City, 2-0 geriye düştüğü maçta Aston Villa'yı 5 dakikada bulduğu 3 golle devirdi ve şampiyonluğa ulaştı. City'de 68. dakikada oyuna giren İlkay Gündoğan, attığı 2 golle günün kahramanı oldu. Manchester City eğer maçtan beraberlik ya da mağlubiyetle ayrılmış olsaydı, Wolverhampton'ı yenen Liverpool şampiyonluğunu ilan edecekti.Premier Lig'de tarihi sezon, tarihi bir finalle sona erdi. Manchester City, 2 farklı geriye düştüğü maçta Aston Villa'yı 3-2 yendi ve şampiyonluğa ulaştı.

ASTON VILLA 2 FARKLI ÖNE GEÇTİ
Manchester City, şampiyonluk maçında Aston Villa'yla karşı karşıya geldi. İlk yarı adeta şoku yaşayan City, 37. dakikada Matty Cash'in attığı golle maçta geriye düştü. İkinci yarıya da etkili başlayan Aston Villa, 69. dakikada Coutinho'nun golüyle farkı 2'ye çıkardı.

CITY, İLKAY'LA GERİ DÖNDÜ
Bu dakikadan itibaren oyunu rakip yarı sahaya yığan Manchester City adeta bir mucizeye imza attı. City, 76. dakikada İlkay Gündoğan ve 78. dakikada Rodri'nin golleriyle skora dengeyi getirdi. Rüzgarı arkasına alan ev sahibi ekipte 81. dakikada yine İlkay Gündoğan sahneye çıktı. İlkay attığı golle takımını 3-2 öne geçirerek şampiyonluğu getirdi.

LIVERPOOL'A GALİBİYET YETMEDİ
Şampiyonluğu kovalayan bir diğer takım Liverpool, sahasında geriye düşmesine rağmen, Wolves'i 3-1 mağlup etti. Liverpool'un golleri Mane, Salah ve Robertson'dan geldi. Wolves'in tek golü ise Pedro Neto'dan geldi. Kırmızılar, Manchester City'nin rakibini yenmesiyle ligi 2. sırada bitirdi.



Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık