IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02.Mart.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Ukraynalı futbolcu Martynenko, evine bomba isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti




Rusya'nın şiddetli müdahalesine maruz kalan Ukrayna'da FC Hostomel takımının futbolcusu Dima Martynenko, ailesiyle yaşadığı eve bomba isabet etmesi sonucunda hayatını kaybetti. 25 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezonlarda alt liglerde gol krallığı yaşamıştı.Rusya'nın Ukrayna'ya savaş ilan etmesinin ardından bölgeden kötü haberler gelmeye devam ediyor. FC Hostomel takımının 25 yaşındaki forveti, Rus bombalarının hedefi oldu.

KIZ KARDEŞİ AĞIR YARALI
Fanatik'in haberine göre,FC Hostomel'in forveti Dima Martynenko, yaşadıkları eve isabet eden bomba sonucunda annesiyle birlikte yaşamını yitirdi. 7 yaşındaki kız kardeşinin kafasına şarapnel parçası isabet etti ve durumunun ağır olduğu belirtilmekte. Babası ise bu saldırı sonucunda hayatta kaldı.

EN İYİ OYUNCU SEÇİLMİŞTİ
Altyapı eğitimini Luhansk'ta alan 25 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon Kiev bölgesinin amatör ikinci liginde gol kralı olmuş ve şampiyonanın en iyi oyuncusu seçilmişti. Martynenko'nun vefat haberini, FC Hostomel'den bir taım arkadaşı yaptığı Facebook paylaşımıyla duyurdu. Daha sonra Martynenko'nun acı kaybı Ukrayna Futbol Federasyonu tarafından da doğrulandı.



Kaynak:Haberler.comuk
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık