IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 21.Şubat.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Liverpool, derbide konuk ettiği Everton'a 2-0 yenildi




İngiltere Premier Lig'in 25. haftasında Liverpool, Everton'a 2-0 mağlup oldu. Ligdeki mağlubiyet serisi 4 maça çıkan Kırmızılılar, Merseyside derbisinde 22 yıl sonra evinde mağlup oldu. Milli oyuncumuz Ozan Kabak ilk 11'de yer buldu ve 90 dakika sahada kaldı.

İngiltere Premier Lig'in 25. haftasındaki Merseyside derbisinde Liverpool evinde Everton ile karşı karşıya geldi. Anfield'da oynanan mücadeleden ev sahibi ekip, mağlup ayrıldı.

Everton'a galibiyeti getiren goller, 3. dakikad Richarlison ile 83. dakikada penaltıdan Sigurdsson ile geldi. 4 maçtır kaybeden Liverpool, Everton'a 23 maç sonra ilk kez, 1999'dan sonra ise evinde ilk kez yenildi.
Liverpool'da milli oyuncumuz Ozan Kabak ilk 11'de yer buldu ve 90 dakika sahada kalırken, 45. dakikada sarı kart gördü. Öte yandan defanstaki partneri Henderson 30. dakikada sakatlanarak kenara geldi ve Phillips oyuna dahil oldu.

LİDERİN 16 PUAN GERİSİNDE

Üst üste 4. yenilgisini alan Liverpool, böylece 1 maçı eksik olan lider Manchester City'nin 16 puan gerisinde, 6. sırada kaldı. 3 maç sonra kazanan Everton ise puanını 40 yaparak Liverpool'u yakaladı.Premier Lig'in 25. haftasında Liverpool deplasmanda Sheffield United ile karşılaşacakken, Everton evinde Southampton'ı konuk edecek.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık