IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   Asparagas Medya (https://www.ircforumda.net/asparagas-medya/)
-   -   Akıllı Telefon Üreticilerinden Ortak Açıklama: ''Önümüzdeki 20 sene daha (https://www.ircforumda.net/asparagas-medya/29307-akilli-telefon-ureticilerinden-ortak-aciklama-onumuzdeki-20-sene-daha.html)

BBQ SAUCE 26.Temmuz.2022 17:13

Akıllı Telefon Üreticilerinden Ortak Açıklama: ''Önümüzdeki 20 sene daha
 
Akıllı Telefon Üreticilerinden Ortak Açıklama: ''Önümüzdeki 20 sene daha Ay'ı doğru düzgün çeken kamera koymayacağız. Boşuna kasmayın...''

Bir dolunayın daha dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından cep telefonuyla kaydedilmeye çalışılması üzerine ortak bir açıklama yayınlayan akıllı telefon üreticileri, kendilerinden "tamam artık çekebilirsiniz" duyurusu gelene kadar bu beyhude çabadan vazgeçilmesi çağrısında bulundular
''Anlatamadık...''
Apple, Samsung, Sony ve Xiaomi başta olmak üzere irili ufaklı bir çok akıllı telefon üreticisi tarafından imzalanan ortak açıklamada, aşağı yukarı 20 senedir piyasada olan akıllı telefonlarla bugüne dek pek çok kez ay resmi çekilmeye çalışıldığına ve denemelerin tamamının başarısız olduğuna dikkat çekildi. ''Buna rağmen dün bir kez daha görüldü ki kullanıcılar ısrarla telefonlarını gökyüzüne doğrultmaya devam ediyorlar. Hem de gece vakti. Olmayınca flaş açıp bir de öyle çekmeyi deneyenler bile var. Bazı şeyleri anlatamadık biz...'' denilen açıklamada, telefonlara o kameraların gece ay, yıldız falan çekmek için konmadığına bir kez daha vurgu yapıldı.
Açıklamada ayrıca, lens teknolojisinde çığır açan bir yenilik olmadığı sürece en az önümüzdeki 20 yıl daha cep telefonuyla doğru düzgün bir ay resmi çekmenin mümkün görünmediği belirtilirken, ''Gökyüzündeki manzaraya bakıp heyecanlanıyorsunuz. Anlıyoruz ama sonra çektikten sonra telefon ekranında gördüğünüz anlamsız mavi parlaklığa bakıp üzülen yine siz oluyorsunuz. Çok isteyen paraya kıysın gitsin bir zoom lensli fotoğraf makinesi alsın. El kadar aletteki ufacık lensten olup olacağı o kadar çünkü. Baştan söylüyoruz ki sonra sosyal medyada fotoğraf paylaşıp 'iPhone'a da tonla para verdik çektiği aya bak' diye bir çamur atma olmasın. Selfie'ni güzel çekiyor mu? Çekiyor. E daha ne?'' ifadelerine yer verildi.



zaytung.com



Forum Saati: 15:46. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.