IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02.Eylül.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Boşanmış bir babayla birlikte olmak için 3 sebep


Boşanmış ve çocuğu olan erkeklerle birlikte olmak, düşündüğünüz gibi zor ve kötü bir durum değil, aksine oldukça heyecan verici olabilir.

Boşanmış babalarla birlikte olmak bugünlerde oldukça normal kabul ediliyor. Ama yine de biraz kötü bir şöhreti var. Çocuğu ya da çocukları olan boşanmış bir erkek, yükü ile birlikte gelir – kurtulması mümkün olmayan bir yük ile. Bir erkek, başarısız bir evlilik yaşamışsa daha da yaşamaya mahkûmdur algısından bahsetmeye bile gerek yok. Yanlış! Gerçek şu ki boşanmış bir baba ile birlikte olmak, dualarınızın gerçekleşmesi anlamına gelebilir.

İşte size boşanmış babalarla birlikte olmak için 3 ikna edici sebep:

Hatalarını fark edip değişmeye çalışırlar
Boşanmış ve çocuğu olan adam, geçmişteki hatalarından çok şey öğrenmiştir ve mutlu anlar konusunda biraz duygusal davranmaya meyillidir. Evliliğinde yanlış giden şeyleri tekrarlamak istemiyor, yeni hatıralar yaratarak ve evliliğinin bitmesinde önemli rol oynayan eski alışkanlıklarından kurtulmaya çalışarak yeni ilişkisinde mutluluğu yakalamak için elinden geleni yapmaya çalışacaktır. Boşanmış bir babayı, eğitilmiş veya evcilleştirilmiş olarak düşünün. Evlilik Terapisti Rachel Sussman, boşanmanın beraberinde güç getirebileceğini söylüyor. Eski eşi yanlış yaptığı şeyleri fark etmesini sağladı, o da bir şeyler öğrendi ve değişmeye çalışıyor.

İlişkilerine daha fazla emek verirler
Babalar, uğruna yaşayacak bir şeylerle bencil olmaya daha az meyillidir. Boşanmadan sonra, pek çok baba öncesine kıyasla çocuklarıyla daha fazla vakit geçirmeye zorlanırlar. Bu durum, büyümelerini, hayatlarını öncelik haline getirmelerini, idare, sabır, nezaket ve özkontrol gibi değerli beceriler edinmelerini sağlar. Boşanan babalar, annelere açılmaya daha meyilli olur. Çocuğu ya da çocukları olan bir erkek, hayat tarzınızı, önceliklerinizi ve sorumluluklarınızı daha iyi anlar; çünkü daha önce benzer deneyimler yaşamıştır. Çocukları için sorumluluklarına önem vermeleri, ilişkilerine daha çok emek vermelerini, çapkınlığı azaltmalarını ve genellikle düzenli olarak çalışmalarını sağlar.

Baba vücuduna sahiplerdir
Bu da yeni trend! Baba vücudu; yağ değil, sadece daha yumuşak bir vücut anlamına geliyor. Boşanmış babalar, daha az bencil ve daha az tarz olmaya meyillidirler; çünkü daha önemli öncelikleri vardır. Spor salonunda daha az vakit harcar, protein desteği almaktansa tavuk butları tercih ederler. Bu yumuşak vücut, çok daha rahat sarılmalar demektir!
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık