IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   Aşk ve İlişkiler (https://www.ircforumda.net/ask-ve-iliskiler/)
-   -   Bu davranışlara dikkat (https://www.ircforumda.net/ask-ve-iliskiler/29327-bu-davranislara-dikkat.html)

AreS 26.Temmuz.2022 19:37

Bu davranışlara dikkat
 
Partneriniz sizi seviyorsa, asla yapmayacağı bazı şeyler var. Sizi aldatmanın ve size fiziksel olarak zarar vermenin yanı sıra, sevgi dolu bir eşin asla başvurmayacağı bir çok nokta bulunur. Eğer partneriniz bu hareketleri yapmaya başladıysa ilişkinizi yeniden analiz etme ve buna göre hareket etme zamanı gelmiştir. Peki, seven bir partnerin asla yapmaması gereken hareketler nelerdir?

İlişkilerde bazen partnerinizin sizi gerçekten sevip sevmediği konusunda şüpheye düştüğünüz zamanlar olur. Ancak bazı temel şeyler tüm bunlara yanıt olabilir. Gerçekten seven bir partnerin asla yapmayacağı şeyleri posta.com.tr okurları için araştırdık.

1-BAŞKA BİRİNİ ÇEKİCİ BULMAK

İlişkilerde herkes partnerinin hayatının merkezinde olmak ister. Ayrıca sürekli takdir görmek ve tüm ilgiyi hissetmek de bir ilişkide gerekli olan şeylerdir. Partneriniz bir ünlüyü ya da bir başka kişiyi beğenip takdir edebilir. Ancak partneriniz bunu sürekli söylemeye başladıysa muhtemelen güvensiz ve sevgisiz hissetmenize sebep olur.

2-HER GÜN KAVGA
Partneriniz her gün küçük kavgalar çıkarırsa, muhtemelen sizi o kadar sevmiyordur. Genellikle bir insanı sevdiğimizde affeder ve küçük şeylerden vazgeçmeye çalışırız. Ama eğer düzenli olarak saçma sapan kavgalar yapıyorlarsa, o zaman ilişkinizi zorlayacaktır.

Bu kavgalardan sonra çözüm önerisi üretmek için harekete geçmiyorsa muhtemelen ilişkinizi tekrar gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir


Forum Saati: 01:15. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.