IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11.Mayıs.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Teknoloji devi Apple, 21 yıldır hayatımızda olan iPod touch'ın üretimini durdurma kararı aldı




ABD'li teknoloji firması Apple, iPhone'u icat eden Tony Fadell tarafından tasarlanan taşınabilir müzik cihazı iPod'un üretimini durdurduğunu açıkladı. Apple'dan yapılan açıklamada 21 yıldır hayatımızda olan iPod touch'ın artık üretilmeyeceği, onun yerini dolduracak bir çok ürünün bulunduğu ifade edildi.Teknoloji devi Apple, ilk olarak 2001'de piyasa sürülen orijinal müzik oynatıcısı iPod touch'ın satışının "stoklar tükenene kadar" süreceğini bildirdi.

Apple'ın Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Greg Joswiak, yaptığı açıklamada, iPod'un son modeli iPod touch'ın artık üretilmeyeceğini, müzik çalma özelliklerini entegre ettikleri diğer birçok ürünüyle iPod'un yerini dolduracaklarını ifade etti.

İPHONE'U İCAT EDEN TONY FADELL TASARLAMIŞTI
iPod touch, daha sonra iPhone'u icat eden Tony Fadell tarafından tasarlanmıştı. Tony Fadell, milyonlarca kişinin elinde bulunan iPhone'ların ve bir dönemin en önemli teknolojilerinden biri olan müzik çalar iPod'un arkasındaki isim.

Apple'in Dünya Pazarlama Başkan Yardımcısı Greg Joswiak, cihazın "müziğin nasıl keşfedildiğini, dinlendiğini ve paylaşıldığını yeniden tanımladığını" söyledi.

İPOD'U İPHONE BİTİRDİ
CCS Insight'tan Ben Wood, iPhone'un bir gün iPod cihazların yerini almasının kaçınılmaz olduğunu belirtti. Wood "Apple iPhone'u yarattığında, bunun iPodlar için sonun başlangıcı olduğunu biliyordu. iPod'un sadece 15 yıl sonra yolun sonuna geldiğini görmek enteresan. iPod'un düşüşü, Apple'ın kendi ürünlerini harcamaktan kaygılanmadığına dair en iyi örnek" dedi.

Kaynak:AA
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık