IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27.Şubat.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
MWC'de teknoloji şovu: Bukalemun gibi renk değiştiren telefonlar yolda!




Tecno, Bukalemun Renk Teknolojisi ile Mobil Dünya Kongresi'nde tüm dikkatleri üzerine çekti! İşte detaylar...

Tecno, bu sene ilk kez MWC'ye (Mobil Dünya Kongresi) katılım gösteri. Tecno, bir ürünün arkasına takıldığında renk değiştiren ve ortaya çeşitli desenler çıkaran Chameleon Coloring Technology (Bukalemun Renk Teknolojisi) ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, bu teknoloji nedir ve nasıl çalışıyor? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Tecno, Bukalemun Renk Teknolojisi ile dikkat çekti

Bukalemun Renk Teknolojisi, adından da belli olacağı gibi farklı renkler ortaya çıkaran ve bukalemundan ilham alan bir teknolojik ürün. Bu cihaz, akıllı telefon ya da benzeri herhangi bir teknolojik ürünün arkasına takılıyor.



Bukalemun Renk Teknolojisi; elektrik alanı fark ettiğinde yön değiştiren, mikro altı prizma malzemesi ızgarası kullanan ve elektrikle kontrol edilen bir prizma renklendirme teknolojisi olarak tanımlanıyor.

Tecno Megabook S1 tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı

Bu şekilde cihaz, elektrik aldığında prizmanın yönünü kontrol ediyor ve ışığı kırarak renk gösterisi yapıyor. Yani ürün, herhangi bir ışık üretmek yerinde yüzeyde olan ışığı alıyor, yansıtıyor ve son olarak renklendiriyor.

Akıllı telefon üzerinden kontrol edilen teknoloji, farklı renk arasından seçeneği sunuyor. Ek olarak teknolojik ürünün pil, müzik ve gelen bildirimin çeşitliliğine göre de renk değişimi geçirebiliyor. Yani pil azaldığında ya da herhangi bir uygulamadan bildirim gelince ayarlanan renk seçeneğine dönüşüyor.



Bukalemun Renk Teknolojisi ile değişen renkler, 0.03 gibi kısa bir süre içinde değişebiliyor. Ek olarak da sadece 100 kere değiştirilen renk, 5 dakikalık bir video izleme süresiyle aynı miktarda şarj yiyor. Son olarak da cihazın fiyat etiketiyle ilgili herhangi bir bilgi mevcut değil.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce böyle bir ürün, akıllı telefon kullanıcıları tarafından talep görecek mi? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık