Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.Mart.2023   #1
Çevrimiçi
Emre Konuyu Baslatan
~ Www.ircforumda.net ~
Hatay'da acı olay! Ağacın yıktığı duvarın altında kalan polis memuru şehit oldu




Hatay'ın Antakya ilçesinde, ağacın yıktığı duvarın altında kalıp ağır yaralanan polis memuru Muhammet Tarakçı'dan acı haber geldi. Tarakçı, tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Akşam saatlerinde ilçedeki valilik konutu civarında meydana gelen olayda, iddiaya göre, bölgede bulunan bir çınar ağacı devrilip duvarın üzerine düştü. Ağacın düşmesinin etkisiyle duvar da orada bulunan bir polis ve bir bekçinin üzerine devrildi. Duvarın altında kalarak ağır yaralanan bekçi ve polis, ambulansla havalimanına, oradan da havayolu ile çevre ildeki bir hastaneye kaldırıldı.


HASTANEDE ŞEHİT OLDU
Yaralı polis memuru Muhammet Tarakçı, tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şehit polisin acı haberini Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Türk Polis Teşkilatı'nın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla duyurdu. Yaralı bekçinin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

MEMLEKETİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK
Şehidin acı haberi memleketi Rize'deki ailesine ulaştı. Tarakçı'nın, Ankara'dan deprem bölgesine geçici olarak görevlendirildiği belirtildi. Şehit polisin, yarın memleketinde düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet