Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.Kasım.2022   #1
Çevrimdışı
CeReN Konuyu Baslatan
Bizimsohbet.net
Cenk Tevet Bi Dakka


Soz ve muzigi Cenk Tevet'e ait olan, aranjesini Yuksek Sadakat grubunun aranjoru Ugur Onatkut'un ustlendigi "Bi Dakka" sarkisi Turk melodi ve enstrumanlarini, rock soundu ile birlestirerek hareketli ve eslik etmesi keyifli bir sarki ortaya cikartiyor.

Cenk Tevet'in 7. studyo teklisi olan sarkida Cenk senelerdir devam ettirdigi sahne performanlarindaki tecrubelerden yola cikarak hikayelestirdigi bu sarkiyi dinleyicinin begenisine sunuyor.

"Sarhosun mektubunu yazdim, yillardir calistigim cesitli mekanlarda, sahneden ve cevremden binbir cesit insan, binbir cesit dertten muzdarip insan profili gordum. Insanlar, ben de dahil bunlari kinadik, kizdik, gulduk hatta dalga gectik. O insanlarin dertlerini, huzunlerini ya da sevinclerini hep atladik, gormezden geldik. Ben de bunu kaleme alip bir empati yapmaya calistim. Tamam sarhosum ama neden? Bu soruyu sorgulayan bir sarki. Bu fikir ve duygular uzerinden olusan sozlerin uzerine rock soundu arti Turk melodi ve enstrumanlarini kullanarak "Bi Dakka" sarkisini yaptim. Aranjede Yuksek Sadakat grubunun aranjoru Ugur Onatkut, kayitlarda da ulkemizin degerli muzisyenleri ile calisarak, bu hikayeyi eglenceli bir sarkiya donusturduk.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet