Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.Ekim.2022   #1
Çevrimdışı
Lavinya Konuyu Baslatan
~ Www.ircforumda.net ~
2022 2023 sonbahar kış erkek modası






Sadece erkekler değil şüphesiz her insan giyim konusunda oldukça özenli davranmak ister. Ancak çoğu kişi iyi giyinmenin çok para harcamakla eş değer olduğunu düşünür. Fakat bunun için her zaman çok para harcamanız gerekmez. Hem erkekler hem de kadınlar için stil sahibi görünmenin bazı kilit kuralları vardır. Bunun için öncelikle giyim kurallarını doğru bir şekilde uygulamak gerekir. Giyim konusunda bazı püf noktaları iyice benimsediğinizde ve bunu kıyafet seçimlerinize yansıttığınızda çok efor sarf etmeden stil sahibi görünebilirsiniz. Ufak detaylardan daha önemli tavsiyelerle, bu içerik her daim şık görünmenize yardımcı olacak! İşte erkekler için stil rehberi…

1. Pahalı kıyafetler her zaman şık değildir!















Her ne kadar halk arasında detayların bütünü oluşturduğu savunulsa da giyim konusunda durum bu görüşü yansıtmıyor. Detaylar elbette önemlidir ancak giyim konusunda detaylara çok takılmak bütünü göz ardı etmenize neden olabilir. Bir bütün olarak kıyafetin genel görüntüsünü, önemsiz bir kaç detayı tutarlı göstermek için mahvetmek olasıdır. Bu yüzden detayları bütüne odaklı bir şekilde değerlendirmek çok daha mantıklı bir yaklaşım olacaktır. Örneğin klasik giyimde ilk olarak kalıba ve renk seçimine dikkat edilmesi gerekiyor. Elinizdeki kol düğmesine uygun bir gömlek seçip, ceket ve pantolonunuzu buna göre seçmek hiç akıllıca olmayacaktır. Bırakın detaylar bütüne hizmet etsin.






Belli bir giyim tarzına sahip olmak güzeldir ancak tek düze bir giyim anlayışı hiç akıllıca bir davranış olmayacaktır. Etkili ve dikkat çekici bir şekilde giyinmek isteyen erkeklerin sık düştüğü hatalardan en önemlisi tek tip giyinmektir. Örneğin çoğunlukla klasik giyimden hoşlanan bir erkeğe spor modeller daha fazla yakışabilir. Spor giyime alışkın olan bir erkeğin üzerinde klasik giyim harikalar yaratabilir. Giyim konusunda, stil sadakat gerektirmez. Denemediğiniz stillere gardırobunuzda daha fazla yer açmalısınız.





Ayakkabı kavramı erkek giyim konusunda sandığınızdan daha fazla önem arz ediyor. Oldukça başarılı bir kıyafet seçimi sonrası yapılan yanlış bir ayakkabı seçimi tüm emeklerinizi bir anda çöpe atabilir. Muhteşem bir kombinin altına giyilen hatalı bir ayakkabı, beklediğiniz şıklığı yok edecek en önemli unsurlardan biri. Bu yüzden ayakkabı seçiminizde giyim stiline uygun bir tercih yapmak oldukça önemli.








Erkekler için stil rehberi listemizin sonuna geldik! Giyim konusunda kendi dışında herkesin beğenisine odaklı bir yaklaşım şüphesiz sizi rahatsız edecektir. İnsan faktörü çok karmaşık ve çeşitli hazlar, beğeniler ve yaklaşımlarla doludur. Kimseyi aynı anda aynı derecede etkileyemez ve giyiminizi beğendiremezsiniz. Bu yüzden kendinize yakıştırdığınız ve kurallı bir şekilde hazırladığınız kombinler sizi daha net yansıtacaktır.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet