Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.Ekim.2022   #1
Çevrimdışı
BBQ SAUCE Konuyu Baslatan
~ Www.ircforumda.net ~
Hull City'ye herkesi şaşırtacak hoca! Carlos Corberan, Acun Ilıcalı'nın listesinde zirveye oynuyor


Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin teknik direktör Shota Arveladze ile yollarını ayırmasının ardından yeni hoca konusunda sürpriz bir aday olduğu ortaya çıktı. Favori adayın hala Sergen Yalçın olduğu belirtilirken Ersun Yanal ve Aykut Kocaman isimlerinin gündeme gelmediği ve Yalçın'dan sonraki en ciddi adayın Olympiakos'taki görevinden ayrılan Carlos Corberan olduğu ifade edildi.
İngiltere Championship ekibi Hull City'de Shota Arveladze'nin görevine son verilmesinin ardından yeni teknik direktörün kim olacağı merakla bekleniyor. Ilıcalı'nın listesine sürpriz bir ismin girdiği iddia edildi.
SERGEN YALÇIN İLK SIRADA

Fanatik'in Yorkshire Post'tan aktardığı habere göre, Hull City'de yeni menajerlik adına favori ismin Sergen Yalçın olduğunu belirtti. 2020-21 sezonunda şampiyonluğa ulaştığı Beşiktaş 'tan Aralık 2021'de ayrılan Sergen Yalçın'ın ismi son günlerde Milli Takım ile de anılmaktaydı. Acun Ilıcalı'nın potansiyel adayları arasında Sergen Yalçın'ın ilk sırada yer aldığı ifade edilmekte.
SÜRPRİZ ADAY CARLOS CORBERAN

Hull City'nin menajerliği adına Sergen Yalçın'ın ardından en güçlü ikinci adayın ise Carlos Corberan olduğu belirtildi. Corberan, geçtiğimiz sezon Huddersfield ile play-off finaline kadar yükselmiş fakat yaz aylarında takımdan ayrılarak Olympiacos'un başına geçmişti. Corberan'ın Olympiacos macerası beklenildiği gibi geçmedi. 39 yaşındaki İspanyol menajerin görevine takımla çıktığı 11 maçın ardından son verildi.
Haberler.com - Spor
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet