Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
BBQ SAUCE Konuyu Baslatan
~ Www.ircforumda.net ~
Yatırımcılara Borsa'yı Tavsiye Ettikten 2 Gün Sonra Borsa'nın Tepetaklak Olması


Yatırımcılara Borsa'yı Tavsiye Ettikten 2 Gün Sonra Borsa'nın Tepetaklak Olması da Bakan Nebati'nin Cesaretini Kırmadı: ''Bu 3 Altcoin Ay'a gidecek!''

11 Eylül'de Borsa İstanbul'daki yükselişi överek yatırımcıların güvenebileceğini açıklamasının ardından 2 gün sonra Borsa'nın tepetaklak olması, Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'nin cesaretini kırmaya yetmedi.
Borsa İstanbul'u övdüğü günden beri BİST100 endeksinin %15, bankacılık endeksinin %40'a yakın değer kaybetmesi nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Bakan Nebati, bugün YouTube kanalından yaptığı açıklamada "Arkadaşlar öncelikle ben de çok üzgünüm ama size de elli kere söyledim, anlattıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Burada eğlenme ve bilgilendirme amacıyla yayın yapıyorum. Sanki zorla paranızı borsaya yatırtmışım gibi konuşuyorsunuz" sözleriyle yaşanan maddi kayıplarla ilgili herhangi bir sorumluluk kabul etmediğini belirtti.
Yatırımın aynı zamanda risk almak demek olduğunun altını çizen Bakan Nebati, "Neyse evet belki hisseleri tepeden çok fena verdik elinize ama naapmıyoruz? Moralimizi bozmuyoruz arkadaşlar. Neticede yatırımcı olmak demek risk almak demek, yüreklerdeki çarpıntı demek. İşte biz o çarpıntıyı seviyoruz. Yüreği dayanmayan gitsin KKM'ye yatırsın." derken, yeni yatırım tavsiyelerine geçmeden önce "kanala abone olmayı ve videoyu beğenmeyi unutmayın" uyarısını yinelemeyi de ihmal etmedi.
Kısa sürede en az 5x yapacak çok sağlam 3 tane altcoinle ilgili sağlam tüyo geldiğini söyleyerek yayına devam eden Nebati, "Bunlar şu an dip yapmış durumda ama tepki rally'sinde kesin Ay'a gidecekler. Projeleri çok sağlam. Araştırdım ekipleri de çok iyi. Bir tanesi bu Luna'yı çıkaran adam hatta. Ben şimdiden yüklü miktarda girdim, sizin de kazanmanızı istiyorum" sözleriyle heyecan yaratırken, coin'lerin isimlerini öğrenmek ve alım -satım sinyalleri için ücretli telegram kanalına abone olunması gerektiğini söyleyerek yayına son verdi.



zaytung.com

  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet