Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.Eylül.2022   #1
Çevrimiçi
Emre Konuyu Baslatan
~ Www.ircforumda.net ~
Tutkulu çiftlerin örnek alınması gereken alışkanlıkları


İlişkinizin uzun süreli olması, mutlu bir şekilde devam etmesi ve monotonlaşmaması için bu alışkanlıkları siz de kazanın.

İyi bir çiftsiniz ama yine de o gıptayla bakılanlar arasında yer alamıyor musunuz?

İşte tutkulu çiftlerin örnek almanız gereken alışkanlıkları…

Bütün ilişkilerde şu paradoks yaşanıyor
İlişki ilerleyip partnerlerin arasındaki bağlılık derinleştikçe, şehvet kayboluyor. O ilk dönemin heyecanı bir daha bulunmuyor. Şehvet kıvılcımları olmadan, ne yazık ki en dayanıklı ilişkiler bile sönebilir. Paniğe kapılmayın. İlk zamanlardaki ateşiniz kaybolmadı, sadece ilişkinizin rutini içinde bir yerde saklı ve tekrardan keşfedilmeyi bekliyor. Beraberliğinizin ilk yılında şehvetiniz o kadar yeni, o kadar tazedir ki birbirinize bakarken bile ayaklarınız yerden kesilebilir. İşte uzun soluklu ve heyecanı yüksek bir ilişkinin taşıması gereken özellikler..

Dinamik tarafınızı ortaya koyun
Partnerinizle birlikteyken özgüveniniz tavan yapıp her şeyin üstesinden gelebileceğinizi hissetmelisiniz. Onun elektriği sizin için odadaki herkesten daha güçlü olmalı. Bunu hissedebilen çiftlerin beraberlikleri daha sağlam, daha dayanıklıdır çünkü birlikteyken kendilerini daha mutlu, daha akıllı ve daha güçlü hissederler. Bunun sebebi ise partnerlerinin her zaman arkalarında olduğunu bilmeleridir. Partnerinizin yakınlığının sizin davranış ve ruh haliniz üzerindeki olumlu etkisinin bir başka psikolojik açıklaması daha var: İki kişi arasında gerçekten bir elektrik varsa, bu enerji adrenalin seviyesinin yükselmesini sağlar. Bu hormon ise bir uyarıcı gibi çalışır. Bu yüzden çiftler beraberken her bakımdan daha iyi performans gösterirler..
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet