Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
Ayışığı Konuyu Baslatan
www.eylulsohbet.net
2022 İlkbahar/Yaz Sezonunda Öne Çıkan 6 Ayakkabı Trendi


Kışın botlarla alanımız ne kadar kısıtlıysa, yaz aylarında sandalet ve terliklerle de bir o kadar geniş. Canlı renkler, farklı topuk modelleri, rahat sandaletler derken her görünüme hareket katabilecek seçenekler önümüze seriliyor. O halde bu sezonun öne çıkan ayakkabı trendlerini de incelemeye almakta fayda var.

Balıkçı sandaletleri
Hem rahatlığı hem de stil sahibi görünümleri garanti altına alan balıkçı sandaletleri, sezonun yükselişe geçen parçaları arasında ilk sırada yer alıyor. Kalın tabanlı versiyonları topuklu ayakkabılara da bir noktada alternatif oluşturabiliyor. Her ne kadar ilk bakışta zarafeti beraberinde getirmese de saten veya floral elbiselerle feminenliğe adapte olması kolaylaşıyor.


Platform topuklar
Versace’nin 2022 İlkbahar/Yaz koleksiyonuyla birlikte moda dünyasında yüksek bir sese kavuşan platform topuklu ayakkabılar, özellikle yaz aylarında artan düğün ve davetler için ilk seçeneklerden biri olmaya aday. 70’li yılları yansıtan bu trend, Versace dışında Acne Studios, Saint Laurent ve Coperni gibi markaların da radarına girmiş durumda.


Gladyatör ruhu
Asi duruşlarıyla biraz daha maskülen görünümlerin tamamlayıcısı olabilecek gladyatör sandaletler, artık Chloé ve Valentino sayesinde yüksek modanın kanatları altında.

Parlak dokular
Kristal taşlar, işlemeler ya da metalik renkler... Özellikle ince topuklu ayakkabıların zarif ruhuna bu sezon ışıltı dozu yüksek detaylar ekleniyor. Leonie Hanne gibi influencer’lar da bu ayakkabıları, ilham alabileceğimiz görünümlerine dahil ediyor.



Takunyalar
Nostaljik parçaların geri dönüşüne bu kez de takunyalarla tanıklık ediyoruz. Hava değişimine karşı dayanıklı olmaları ise gün içinde yaşanabilecek sürprizleri de göz ardı etmeyi mümkün kılıyor.



Parmak arası topuklu terlikler
Eskiden sadece plaj stilinin parçası olmayı başaran parmak arası terlikler, artık topuklu versiyonlarıyla en şık davetlerde bile ön plana çıkabiliyor.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet