Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.Temmuz.2022   #1
Çevrimdışı
BBQ SAUCE Konuyu Baslatan
~ Www.ircforumda.net ~
Rüyada Yeşil Erik Görmek


Rüyada yeşil erik görmek, pek çok insanın sıklıkla karşılaştığı ve tabirini merak ettiği rüya imgelerinden biridir. Buna paralel olarak rüya tabiri kaynaklarında da rüyada yeşil görmek ile ilgili birçok farklı yorum ve açıklamaya rast gelebilmek mümkündür. Rüyada yeşil erik görmek, bazı kaynaklarda olumlu bazı kaynaklarda ise olumsuz bir biçimde tabir edilen bir imgedir. Nitekim rüya içerisinde bulunan diğer imgelere bağlı olarak rüyanın farklı anlamlar alabileceğini de gözden kaçırmamak gerekir.

Rüyada görülen yeşil eriğin genellikle sağlık sıkıntılarına işaret ettiği düşünülmüştür. Pek çok rüya yorumcusu rüyasında yeşil erik gören bir kimsenin sağlık sorunlarıyla karşılaşacağını belirtir. Bu doğrultuda yorumcular bu tür bir rüya kimselere, özellikle çalışma hayatlarındaki tempoyu azaltarak dinlenmeye çalışmaları ve sağlıklarına dikkat etmeleri yönünde tavsiyelerde bulunur.

Bu yorumun aksine, bilhassa mevsiminde görülen yeşil erik hayırlı bir alamet olarak ele alınmıştır. Rüya tabiri alimlerinin büyük çoğunluğuna göre mevsiminde yeşil erik görmek, rüya sahibinin kaybettiği bir eşyayı bulacağına delalet eder. Bu eşyanın kişi için manevi anlamlar ihtiva eden bir eşya olması muhtemeldir. Ayrıca kimi yorumcular mevsiminde görülen yeşil eriğin çalışma hayatının verimliliği anlamına geldiğini söyler. Buna göre yakın zamanda kişinin gelirinin katlanarak artması söz konusu olabilir.

Son olarak, rüyada görülen yeşil eriğin dünya malını sembolize ettiğini söylemek mümkündür. Bu doğrultuda yorumcular, rüyasında yeşil erik gören bir kimsenin mal ve mülk sahibi olacağı yönünde yorumlarda bulunur. Ancak aynı zamanda rüya, kişinin dünyevi zevklere ya da maddi konulara çok fazla eğileceği, bu nedenle manevi konulara gereken önemi vermekten uzaklaşacağı şeklinde de yorumlanmaya açıktır.


Rüya Tabirleri
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet