Konu: GoldexPLUS
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
webmaskar Konuyu Baslatan
GoldexPLUS


Site Adı: gplus
Site Açıklaması: donanım soğuk cüzdan
Site Adresi: www.goldexplus.com

Soğuk cüzdanlar kripto veya dijital paralar için kullanılan, İnternete bağlı olmayan ve bu nedenle ele geçirilme riski çok daha düşük olan cihazlardır. Soğuk cüzdanlardaki tek risk donanım cüzdanınızı kaybetmeniz, 12 kelimeyi unutmanız yada belirli faktörlerden dolayı cüzdanınızın kırılması durumunda varlıklarınızı kaybedersiniz. 2022 ilk çeyreğinde kullanıcıların bu şikayetlerine yanıt vermek isteyen GoldexPlus firması kullanıcıların ekstra güvenliği için eşsiz NFC teknolojisini kullandı. Cüzdan sahibinin bireysel cihazının özel UID ID bilgisiyle eşleşen cüzdan, başka bir cihazla eşleştirilemiyor ve kişiye özel kalmasını sağlıyor.

7/24 canlı destek sunan firma, sıcak cüzdan tarafında yaşanabilecek herhangi bir problemde varlıklarınızı korumayı taahhüt ediyor. Firma ile irtibata geçmeniz durumunda anlık olarak varlıklarınızı ve hesabınızı güvenlik amacıyla dondurabilir ve risk yönetiminizi kayıpsız gerçekleştirebilirsiniz.

GoldexPlus projesinin diğer soğuk cüzdanlara nazaran kısıtlı hafızası olmaması, 6 farklı ağ destekliyor olması ve 10.000'den fazla kripto birimine ev sahipliği yapılabiliyor olması projeyi oldukça ön plana çıkartırken firma kullanıcılarının çeşitliliğini arttırmak için Dex borsa hizmeti ve sıcak cüzdan hizmetini de kendi bünyesinde bulunduruyor.

Haziran ayında ön satış aşamasını başlatan GPLUS kendi bünyesinde oluşturduğu ekosistem ile gözleri üzerine çekmeyi başardı! Düzenlediği sosyal medya kampanyalarıyla büyük bir kitleye ulaşan GPLUS, halka arzının bitişinden sonra borsalarda listenecek. Ön satış aşamasına katılım fazları 4 aşamadan oluşuyor, şuan bir GPLUS 0.10$ iken çok kısa bir sürede 0.2$ bandından halka arz edilmeye başlanacak. Sizler de bu fırsatı kaçırmamak için aşağıdaki yönlendirmeleri takip edin!

goldexplus.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet