Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.Şubat.2022   #1
Çevrimdışı
Miran Konuyu Baslatan
Sedat Peker'in videolarında adı geçen Halil Falyalı, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti




Son dakika: Sedat Peker'in videolarında adı geçen kumarhane işletmecisi Halil Falyalı, KKTC'de uzun namlulu silahlarla saldırıya uğradı. Olayda gelen ilk bilgilere göre Halil Falyalı ve şoförü hayatını kaybetti.Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker'in çektiği videolarda da adı geçen Halil Falyalı ve eşinin bulunduğu konvoya uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunuldu.

ŞOFÖRÜ HAYATINI KAYBETTİ
HaberKıbrıs.com'un haberine göre saldırı sonrası yoğun bakıma kaldırılan Halil Falyalı tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Falyalı'nın aracı, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce otomatik silahlarla tarandığı da öğrenildi.

HALİL FALYALI KİMDİR?
Sedat Peker'in yayınladığı videolarda Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım ve Mehmet Ağar'la birlikte uyuşturucu ticareti yapmakla suçladığı isimlerden biri Halil Falyalı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti doğumlu. Peker, Falyalı'yı kokain ticareti yapmakla suçladı. Peker, ağın merkezinde yer alan isimlerden birinin de Halil Falyalı olduğunu iddia etti. Yaklaşık 20 yıl önce KKTC'de kumarhane güvenliği olarak işe başlayan Halil Falyalı, Kıbrıs'taki Les Ambassadeurs Hotel & Casino'nun sahibi olarak biliniyor.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet