Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.Şubat.2022   #1
Çevrimiçi
Emre Konuyu Baslatan
~ Www.ircforumda.net ~
Hamileyken bile fuhuş yaptırılan 3 çocuk annesi kadının kızıyla buluştuğu an göz yaşarttı




ABD'de John David Golom tarafından alıkonulan ve 2018'den beri fuhşa zorlanan Laceyi Queens, polis tarafından kurtarıldı. Laceyi ve küçük kızın uzun aradan sonra bir araya geldiği anlar ise izleyenlerin yüreğini parçaladı.Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan Laceyi adlı kadın 2018 yılında John David Golom tarafından alıkonuldu. 28 yaşındaki Laceyi'yi çocuklarıyla tehdit eden Golom, kadını fuhşa zorladı. Genç kadın bundan 12 ay önce üçüncü çocuğunu dünyaya getirdi. Ancak oğluna hamile olduğu sırada da fuhşa zorlandı. Laceyi bir yandan bebeğine bakarken, diğer yandan da Golom'un zorlamasıyla fuhuş yapmak mecburiyetinde kaldı.

OPERASYONLA YAKALANDI
Polis ekipleri, uzun bir takip sonucunda Golom ve Laceyi'nin yaşadığı eve baskın düzenledi. Baskında Laceyi ve bebeği kurtarılırken, Golom da gözaltına alındı. Mahkemede suçlu bulunan Golom birçok suçtan dolayı cezaevine gönderildi.

LACEYİ DE KIZIYLA BULUŞTU
Laceyi'nin uzun zamandır görmediği ortanca kızıyla buluşma anı da izleyenlerin gözünü yaşarttı. Küçük kızın annesine bakışları yürekleri dağladı. Kendi durumundaki kadınlara seslenen Laceyi Queens ise korkmamaları ve cesur olmaları çağrısında bulundu.







Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet