Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.Kasım.2021   #1
Çevrimiçi
Emre Konuyu Baslatan
~ Www.ircforumda.net ~
Amcası ve kuzenlerini öldürüp WhatsApp'ta paylaşım yaptı: Olması gerekeni yaptım




Muğla'da amcası ve iki kuzenini evde yemek yedikleri sırada av tüfeğiyle vurarak öldüren 28 yaşındaki şahıs, olayın ardından WhatsApp hikayesine "Buradan yazayım. Tanıdık, tanımadık kim varsa hakkınızı helal edin. Ben artık yokum, ulaşamazsanız yani bana. Olması gereken neyse onu yaptım, hoşça kalın" yazdı.
Seydikemer'in kırsal Çatak Mahallesi'nde Adnan B. (58) ve oğulları Yasin B. (29) ile Tahsin B.(27), dün saat 21.30 sıralarında evde yemek yedikleri sırada, aralarında husumet olduğu öğrenilen akrabaları R.B. geldi. Taraflar arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine R.B., yanında getirdiği av tüfeğiyle amcasına ve kuzenlerine ateş açıp, kaçtı. Silah seslerini duyanların ihbarıyla eve sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

BABA VE OĞULLARI HAYATINI KAYBETTİ
Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, baba ile oğullarının hayatını kaybettiği belirlendi. Savcının olay yeri incelemesinin ardından Adnan B. ve oğulları Yasin ile Tahsin B.'nin cansız bedenleri, Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. R.B. ise jandarma ekiplerince kısa sürede yakalanarak, gözaltına alındı. R.B., jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

CİNAYET SONRASI "BEN ARTIK YOKUM" PAYLAŞIMI
Öte yandan R.B.'nin, cinayetin hemen ardından, anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'taki hikaye bölümünde, 'Buradan yazayım. Tanıdık, tanımadık kim varsa hakkınızı helal edin. Ben artık yokum, ulaşamazsanız yani bana. Olması gereken neyse onu yaptım, hoşça kalın' yazısını paylaştığı ortaya çıktı.











Kaynak:Demirören Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet