Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.Ekim.2021   #1
Çevrimdışı
nullsix Konuyu Baslatan
Web Hosting, Bayi Hosting ve Sanal Sunucu - inselta.com


Web Hosting, Bayi Hosting ve Sanal Sunucu - inselta.com

İnternet sitenizin hızlı açılmasını mı istiyorsunuz? Hiç vakit kaybetmeden inselta.com isimli site üzerinden, kendinize uygun bir web hosting çözümü beğenin. Kaliteli bir web hosting satın almak, sitenizin hızlı açılmasını sağlayacağı gibi, aynı zamanda olası kesintileri de en aza indirecektir. Sitenize bir ziyaretçi giriş yapmak istediği zaman, sayfaları hızlı bulmazsa ya da bir kesintiyle karşılaşırsa, bu siteniz için oldukça olumsuz bir izlenim oluşturur. Özellikle kurumsal bir siteye sahipseniz ya da bir ürün satışı yapıyorsanız, hızlı açılan sayfalar ve yüksek uptime oldukça önemlidir. İşte bu bağlamda sizlere INSELTA önerisinde bulunuyoruz.

Hosting satışı yapmak isteyenler ya da birden fazla internet sitesi olanlar, buradan bayi hosting paketleri sipariş edebilir. Bayi hosting hizmeti neticesinde, birçok internet sitesini bir arada barındırma şansı elde edebileceksiniz. Arzu edenler Linux işletim sistemine sahip, arzu edenler ise Windows işletim sistemine sahip sunuculardan bayi hosting satın alabilecektir.

Site sayınız fazla ise ya da büyük bir internet siteniz varsa, hosting yerine sanal sunucu almanız önerilir. Sanal sunucu satın almanız durumunda, hem web hosting satışı yapabilecek hem de bayi hosting satabileceksiniz.

Şu anda Türkiye, Belçika, Almanya ve Amerika merkezli sunucularda hizmet verilmektedir. Siz arzu ettiğiniz lokasyonu tercih etme hakkına sahipsiniz. Herkese keyifli alışverişler dileriz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet