Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.Eylül.2021   #1
Çevrimdışı
BenAykut Konuyu Baslatan
Akira Ajans Livu Para Kazanma


Site Adı: Akira Ajans
Site Konusu: Livu Türkiye Yayıncılık Ajans
Site Adresi: Akirajans.com
Açıklama;

Livudan para nasıl kazanılır? Livu ajans aracılığıyla para kazanmak mümkün. LivU, tıpkı bir arama düğmesine tıklayacağınız bir arama uygulaması gibidir ve uygulamada konuşmak istediğiniz kişiye bağlar. Hiçbir ödeme yapmadan indirip kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.

Livudan Para Nasıl Kazanılır?

Livu, görüntülü chat uygulamasıyla para kazanmak mümkün. Livu yayıncılık ve kullanımı ile ilgili pek çok detaya akirajans.com ile ulaşılabilir. Yapmanız gereken tek şey, üye olmak ve arkadaşlarınız ile konuşmaya başlamak veya yeni arkadaşlar edinmek. Rastgele kişilerle görüntülü görüşme yapmanızı sağlayan özel bir sohbet uygulamasıdır. Böylece, o sohbet sizinle sohbet ettiğiniz kişi arasında gizli kalır. Ayrıca cep telefonlarınızda rahatlıkla ve tereddüt etmeden kullanabileceğiniz güvenli ve yasal bir uygulamadır.



Temel olarak, başlangıçta seni seviyorum anlamına gelen LovU adıyla piyasaya sürüldü. Ama artık kendine marka haline gelen ve seninle yaşamak anlamına gelen LivU adını verdi. Yazılımın adından da anlaşılacağı gibi, cep telefonları için canlı görüntülü arama ve sohbet uygulamasıdır. LivU uygulamasıyla evden para kazanma fırsatına da sahipsiniz. LivU para kazanma için Akira Ajans ile görüşebilirsiniz.

Bu uygulamanın ücretsiz olduğunu, ancak ücretli birkaç özelliği olduğunu insanlara açıklığa kavuşturmak istiyoruz. Bu nedenle, tüm özelliklere erişmek istiyorsanız, biraz para ödemeniz gerekir. Küçük bir miktar para ödemenin kötü bir yanı yoktur. Çünkü size yeni kültürler ve uluslar hakkında bir deneyim yaşatacak yeni insanlarla tanışacaksınız. Ayrıca, arama yapmak için istek göndermeniz gerekmez. Çünkü insanları sizin için rastgele seçiyor ama onlarla konuşmak isteyip istemediğiniz size kalmış.

LivU yayıncılık yaparak bir tür bağımlılık yapabilir ve bir kez kullanmaya başladığınızda bırakmayacaksınız. Çünkü LivU ajans size gerçekten eğlence ve keyif veriyor. Bu nedenle boş zamanınız olduğunda kullanmanızı tavsiye ederiz. Eğer LivU uygulamasında para kazanmak isterseniz Akira Ajans ile iletişime geçebilirsiniz. LivU nasıl para kazanırım sorusu hakkında tüm cevapları akirajans.com sitesinde bulabilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet