Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.Aralık.2020   #1
Çevrimdışı
LyKi0N Konuyu Baslatan
DLE ( DataLifeEngine ) Nedir? Ne işe yarar?




DLe (DataLifeEngine) Nedir?
Kısa adıyla DLE olarak bilinen Data Life Engine, ücretsiz olarak kullanılabilir CMS içerik yönetim sistemidir. DataLifeEngine ilk başta haber siteleri, download siteleri ve bloglar için düşünülmüş bir cms projesidir. Kısa süre de yapılan geliştirmelerle birlikte DLE her şekle girebilen Wordprees ten sonra popüler CMS sistemlerinden biri olarak Webmasterların ve kullanıcıların karşısına çıkmayı başardı. DLE'nin en sevilen özelliği tema ve kişiselleştirilebilme konusunda sahip olduğu özgürlükçü ve bağımsız yapıya sahip olmasıdır.

DLE'nin bir diğer özelliğiyse temiz, stabil kodlamaya sahip olması ve bu sebepten dolayı yüksek ziyaretçi almalarının karşısında bile oldukça düşük sistem gereksinimleri ve veri tuketmesidir. Arama motorları için ayrıca üzerinde optimizasyon çalışmaları yapılmış olan DLE kullanılabilecek en kaliteli CMS sistemlerinin arasında yer almaktadır.

DLE
'nin en son güncel sürümünü indirebilmek için DataLife Engine ( DLE ) - İçerik Yönetim Sistemi | Türkçe Destek internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca bu web sitesi üzerinden DLE'nin son sürümü için kurulum dokümantasyon dosyasına erişerek kolaylıkla ve sorunsuz şekilde DLE kurulum işlemini tamamlayabilirsiniz.

DLE Temaları

DLE'nin açıklamasında da öğrendiğiniz üzere bu sistemin popüler bir CMS olarak dişli rakiplerinin arasında yer almasının en önemli nedenlerinden biri temalarının kolay bulunabilirliği ve kolaylıkla özel temaların yapılabilmesidir. DLE için internet üzerinde birçok ücretsiz tema bulabileceğiniz arşiv web sitesi bulunurken ayrıca yabancı dildeki web siteleri içerisinde ücretli DLE temalarına da erişebilirsiniz.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet