Tekil Mesaj gösterimi
Eski 31-10-2008   #9 (permalink)
kalpsyzchatyeli
User
Giriş Tarihi: 30-10-2008
İtibar Gücü: 4
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : kalpsyzchatyeli is on a distinguished road
Varsayılan benim haberim olmadan istenilen bir domain

benim haberim olmadan istenilen bir domain ben chatyeli.com actığım zaman shelcime net com org gen tr ne varsa al dedim cünkü başıma geleceği biliyordum shelcim salladı sonrada alan adı hırsızın ezig biri almış ne yapalımmm ama umurumda değil nasıl olsa eziglerin sitesine ziyaret yok sohbete dahil bağlanmıyor cocuk dediğin belki senden büğük senin gibi bebelerle zamanında cok uğraşdık biz ama gerek yok artık chatyeli kelimesinde öndesin şuan kaç ziyaretci gelior

chatyeli.com alexa değeri Chatyeli.com has a traffic rank of: 1,151,76106

sanbox yedik yeni yeni daha sayı cıkıyor yoksa düşerdi bu rakamlar daha şimdi chatyeli net bakalım chatyeli net alexa değeri Chatyeli.net has a traffic rank of: 333911,09895814817,607 gördünüzmü arkadaşlar eziglerin değerini alexa dahilk yüzüne bakmıyor arkadaşlar alexa.com sitelerin giriş trafiyini gösterir bu göründüğü gibi chatyeli.net giriş yok doğru düzen günde 6 yada 5 kişi giriyor sandbox yiyen site ondan daha düşük chatyeli.gen.tr ondan daha düşük ama bu adam daha bize ezig diyor paso bir şeyler yazıyor chatyeli.com chatyeli ailesinde en değerli site bunun ötesi yok göstergeler böyle gösteriyor ben değil kos koca alexa.com diyor ben değil
kalpsyzchatyeli Şuan Çevrimdışı