Tekil Mesaj gösterimi
Eski 30-10-2008   #5 (permalink)
kalpsyzchatyeli
User
Giriş Tarihi: 30-10-2008
İtibar Gücü: 4
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : kalpsyzchatyeli is on a distinguished road
Varsayılan ben chatyeli.com gercek yegane sahibiyim

arkadaşlar ben chatyeli kelimesinin yaratıcısıyım chatyeli.net isim calmasıdır domaine wohis cekerek hangisi daha önce acılmış diye baka bilirsiniz biz ezig değiliz ama bu arkadaşlar ezig olabilir artı bu reklamla bizim alakamız yok kendisi yazmış koymuş bu kadar ezig artı bu adamın bana düşmanlının sebebi kalitelihizmet.com ve volkandesign.com irc ve host desteyi alıyordum sürekli kapanmadan dolayı arkadaşdan artık destek almıyorum ve bunu güzel bir dille anlattım verdiğim parayıda istemiyorum senin olsun helal olsun ama bu arkadaş bana küfür etmişdir ve şimdide chatyeli.com karalama hatasından olmuşdur google de ilk cıkma mevzusu wepimizde yapmış oldumuz hatadan dolayı sandbox yedik ama chatyeli.gen.tr pek yakında yine chatyeli kelimesinden öne cıkacaktır ezig diyen arkadaş önce wepine ve girişlerine önem versin userine önem veriyorsa alsın eschat ezig adam olamayız biz userlerimiz için her yatırımı yapmış bir insanız şimdide yakında okey hizmetlerinde koyuyoruz buradan ircforum bana söz hakkı verdiği içinde ayriyeten tşk ediyorum...........
kalpsyzchatyeli Şuan Çevrimdışı